Hvem er jeg?

Mit navn er Tove Sheth. Jeg er en uddannet psykoterapeut med mange års erfaring. I min praktis benytter jeg en metode, der kaldes narrativ terapi. Metoden er effektiv, fordi den hjælper med at skabe gode livshistorier. Historier, der ikke passer med vores værdier, skaber angst, frustration og konflikt. Gode livshistorier skaber mening i tilværelsen og giver glæde og overskud.

Oplevelsen af at ’stå ved roret’ i sit eget liv er grundlaget for at overkomme vanskeligheder og udvikle livsmod. Livsmod modvirker angst, sorg, stress, depression, konflikter, misbrug, spiseforstyrrelser og meget af det, vi slås med, på vores vej gennem livet.

Min baggrund / uddannelse:

Jeg er uddannet psykoterapeut fra Dispuk (Dansk institut for Supervision, Udvikling og Kommunikation) med speciale i Narrativ Terapi. Den psykoterapeutiske uddannelse er en 5-årig uddannelse, der er godkendt af Psykoterapeutforeningen.

Terapeutisk erfaring (hovedområder):

Endvidere er jeg:

  • Sygeplejerske med erfaring indenfor flere specialer, herunder børn og unge, ældre og fysiske og psykiske sygdomme
  • Sundhedsplejerske med arbejdsområder, der omfatter børn, unge, forældreskab og parforhold, samt graviditet og fødsel
  • Uddannet i voksenpædagogik fra Danmarks Pædagogiske Universitet
  • Mangeårig underviser på Falcks forældrekurser
  • Marte-Meo uddannet. Marte-Meo er en uddannelse i relationsterapi, ofte med brug af video. Metoden anvendes til rådgivning og vejledning af børn og familier med fokus på samspillet i familien