Familieterapi

Det gode familieliv

Alle familier har problemer og perioder, der er svære. Den moderne verden er fuld af krav og forventninger, der ofte står i kontrast til vores grundlæggende behov. Familieterapi kan hjælpe familiemedlemmer med at forstå hinanden bedre, og færre misforståelser fører til en gladere familie.  

Alle familier er forskellige. Børn er forskellige og har forskellige behov. Vores indbyrdes forskelligheder kan være en styrke, men det kan også være en udfordring. Familieterapi skal skræddersyes til den enkelte families behov.

I skal som familier med børn forvalte et stort ansvar, og jeres børn kan give jer mange forskellige udfordringer i løbet af deres opvækst. Nogle spørgsmål kan være:

Hvordan kan vi bedst opdrage og støtte vore børn?

Hvordan kan vi sikre, at søskende eller halvsøskende kan trives sammen?

Vi har selv erfaringer med egen opvækst og med egne forældre, som spiller ind, når vi selv skal være forældre. Hvad har vi lært, og hvad vil vi bringe videre?

Familieterapi

Familieterapi handler om at finde og genfinde balancen i familien. At finde nye veje at gå og åbne for nye forståelser.

I familieterapi handler det om jeres særlige udfordringer og om, hvordan I kan udvikle måder at være familie på, så I kan udvikles og vokse og skabe en tryg base.

Husk, at det er vigtigt at få hjælp, når I mærker, at nogen i familien ikke trives.

Kontakt mig gerne uforpligtende om netop jeres udfordringer og hør, hvordan jeg kan hjælpe jer.