Cookie- & Persondatapolitik for Familien i Fokus

Introduktion

Når du besøger denne hjemmeside, er du i trygge hænder. Nedenfor fremgår vores datapolitik, som omhandler de oplysninger, vi indsamler for at sikre brugeroplevelsen på hjemmesiden. Ydermere beskriver vi, hvorfor du trygt kan navigere rundt på hjemmesiden uden at bekymre dig om at efterlade digitale fodspor, der kan misbruges.

Cookies 

Denne hjemmeside anvender hverken statistikcookies, personaliserede cookies, markedsføringscookies eller tredjepartscookies. Hjemmesiden anvender udelukkende tekniske cookies, der bruges til at skabe en funktionel hjemmeside. Du kan se hvilke cookies, der anvendes, her:

Cookie

beskrivelse

varighed

type

elementor

Elementor - Denne cookie bruges af hjemmesidens WordPress tema. Den tillader hjemmesidens ejer (administrator) at foretage ændringer på siden med øjeblikkelig effekt.

Ingen

Teknisk

_ls_cachevary

LiteSpeed - Denne cookie bruges til at afgøre, om du er logged ind; dvs., om du er hjemmesidens administrator/ejer eller ej. Formålet er at undgå caching af siden for administrator.

2 dage

Teknisk

PERSONOPLYSNINGER

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. De eneste informationer, vi behandler, er dem, du indtaster, hvis du kontakter os via kontaktformularen. Det drejer sig om dit navn, din email og evt. dit telefonnummer.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger imod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet, kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges udelukkende til at besvare din henvendelse via kontaktformularen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi videregiver aldrig dine personoplysninger.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til nedenstående e-mail. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til nedenstående e-mailadresse.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Familien i Fokus
Stejlepladsvej 1N
2990 Nivå
Tlf.: Link til telefonnummer
E-mail: Link til e-mail